Shoots

Mijn eerste Shoot

Zoals sommige van jullie misschien wel weten doe ik een opleiding tot fashion stylist. Ik volg deze opleiding bij B Fashion Academy in Amsterdam. Voor de lessen Commerciële en Editorial styling moeten we voor het eerst zelf gaan shooten. Dit houd in zelf je team bij elkaar zoeken en een tof concept neerzeIMG-20170322-WA0012tten. Ik had als concept voor ‘Streetstyle’ gekozen met als locatie de stad Gouda.

We gingen Shooten op een woensdag en van te voren had ik al leuk contact gehad met mijn team. Met mijn koffer vol kleding en gezonde spanning ging ik woensdagochtend met de trein naar Gouda. We hadden afgesproken op Gouda Station dus dat was lekker makkelijk. Eerste indruk was gelijk goed superleuke meiden allemaal ongeveer mijn leeftijd en de sfeer was relaxed. We hadden geregeld dat we bij de La Place boven mochten opmaken, haar doen en omkleden dus dat was heel fijn.

Nu de voorbereidingen klaar waren was het tijd om echt te gaan shooten. Van te voren had ik wat locaties in mijn hoofd zitten. Sommige zijn dat ook daadwerkelijk geworden maar we hebben ook veel spontaan gedaan. Ik vond het heel leuk om voor de styling verantwoordelijk te zijn en zal jullie even wat Behind the Scenes laten zien hoe dat er nou daadwerkelijk aan toe gaat.

We hadden het geluk dat het de hele dag mooi weer was. Ook hoefde we niet bang te zijn voor veel bekijks omdat het een doordeweekse dag was. Ik heb een hele leuke en gezellige dag gehad en had echt een perfect team om mijn eerste shoot mee te doen. Ik ben heel blij met de uiteindelijke foto’s en ben zeker een ervaring rijker. Ik zal jullie hieronder een paar foto’s van het eindresultaat laten zien. See you next time, Liefs Maaike

Team Credits


Photography: Marieke Zelisse

Stylist: Maaike Hidding

Muah: Marjolein Mullers

Model: Eleanne Haalstra by CJModels

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s